lørdag den 21. december 2013

Julepyntsudveksling

En af mine absolutte favoritter når det kommer til julepynt er engle. Derfor blev mit bud på genbrugsjulepynt til den kreative julepyntsudvekslingsleg et par engle af hhv. en kaffepose og en müslipose. Englene er foldet, limet og samlet med lidt ståltråd, tilføjet en trækugle og afsluttet med et silkebånd, som stammer fra en tidligere julegave fra Noa Noa. Ganske enkle, men sådan kan jeg nok bedst lide det. 

Jeg har desuden sendt en stofstjerne afsted til det sidste medlem i genbrugsgruppen, da jeg ikke lige havde flere sølvposer ved hånden. Måske lidt for retro, men samtidig er den lavet af gamle dynebetræk og derfor i høj grad genbrug. 

I bytte fik jeg et juletræ, der er foldet af en gammel bog af Maria (sikken et foldearbejde!) og en julekugle med en hemmelighed indeni af Randi (Spændende!). Tak for det fine pynt, piger!3 kommentarer:

  1. Selv tak Bodil og også god jul til dig og dine.

    SvarSlet
  2. Kæreste Bodil! Tusind tak for de fine gaver, der lå og ventede i min postkasse i dag. Din julehilsen varmede på en rigtig dum dag søde :-)) Jeg knuselsker det hele! Du er en skat :-) Mange juleknus herfra!!

    SvarSlet
  3. Sikke fine ting du har modtaget. Det har været rigtig dejligt at du havde lyst til at være med!

    SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)