mandag den 6. maj 2013

Børneværelse på vej

Weekenden er som altid gået lidt for stærkt... Vi havde planer om at skulle videre med evighedsprojektet Otto-værelse, men solen lokkede bare alt for meget. Efter den lange vinter længes hver en celle i min krop efter at blive gennemstegt af solen, så der var ikke noget at gøre. Så det blev i stedet haven, der fik en ordentlig omgang og kan nu byde på rensede bede og nye roser, pæoner og blåbærbuske.

Desværre ser Ottoværelse ikke lige så blomstrende ud. Bliver vi mon nogensinde klare med det? (Skrækscenariet er jo at have en 16-årig teenager snorkende ved siden af sig i soveværelset, gisp...)


Nå, fordelen er jo, at jeg har rigtig god tid til at planlægge indretningen og bruger derfor en del tid på at samle inspiration på nettet. Se f.eks. mit børneværelsesboard på pinterest her.

Jeg har desuden fundet en masse skønne ting, som godt måtte flytte med ind på lillemandens værelse. Se bare her:


#1: bordlampe fra Waterquest
#2: opbevaringshus fra Rice
#3: vægdekaler fra Skip Hop
#4: Lego-opbevaring

Nu må det altså godt snart blive klart :-)

4 kommentarer:

 1. Selvfølgelig bliver I færdige, inden han bliver 16 *griner*. Er sikker på at det bliver rigtig lækkert.
  Her brugte vi også lørdag i haven, skønt at det gode vejr endelig er kommet.
  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, tak :-) Det er fantastisk med vejret - endelig, endelig føles det som forår :-) Kram!

   Slet
 2. Jeg har købt lampen til storebrors værelse - men hov, den er vist endt inde på mit kontor/krearum, hvor farven passer så fint i mit turkis/blå tema :-) Vi er heller ikke færdig med børneværelset (eller de andre rum for den sags skyld) - og ja, vi er alligevel mest i haven så det kan vel godt vente lidt ;-)
  /Tanker fra hende-der-lige-er-flyttet-i-hus :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, det forstår jeg godt, for den er altså fin! Hvor lyder det altså bare spændende med huset - glæder mig til at se billeder derfra.

   Slet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)