fredag den 26. april 2013

Fredagens børneprojekt #8 - Personlig påklædningsdukke

Jeg har været hjemme med en halvsløj tøs i dag. For sløj til at gå i børnehave og for frisk til at sove. Og absolut frisk nok til at ligge på sofaen og glo på fjernsyn. For at bryde den konstante strøm af børneprogrammer gik vi derfor i gang med at lave en påklædningsdukke af tøsen til tøsen.

Emma er ellers ikke så meget til dukker, men hun var helt solgt på idéen med sig selv i miniformat. Der gik flere timer med at sysle med dukken og tøjet. Super hyggeligt!

Først blev tøsen fotograferet i fuld figur og skaleret til en printbar størrelse. Derefter klæbede vi billedet på et stykke pap og klippede Mini-Emma ud. Siden blev der tegnet og klippet tøj, så der var en mindre garderobe at vælge i. En anden gang vil jeg nok vælge at tage billedet med begge arme ud til siden, da det bliver meget lettere at tegne tøjet. Men hun er da skøn i sin modelstilling, min lyshårede tøs :-)

God weekend til alle!21 kommentarer:

 1. Super god ide! Det vilel min lille pige elske - så det skal da helt sikkert afprøves:-)

  Mange hilsner
  Anna

  SvarSlet
 2. Den er bare sød, og hun har da været dygtig med tøjet til. Det er så smart med alt det man selv kan lave idag med computer osv; dengang jeg var barn tog vi vores ansigter og limede på en tegnet dukke- det er noget helt andet det her:-) Knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja - tiden er virkelig en anden i dag. Påklædningsdukken er dog til 90% som i de gode gamle dage med tegnet tøj :-)

   Slet
 3. Sikken en god idé. Og ja, hun ser bare dejlig ud. Det må være vildt sjovt for hende at have sig selv som påklædningsdukke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, sødt sagt! Og ja, det var hun ret begejstret for :-)

   Slet
 4. Ej, hvor god en idé, Bodil - den tror jeg da skal afprøves herhjemme - er sikker på at begge drenge ville elske at blive "klædt" ud som superhelte m.m.

  ...og jo - hun er skøn og så køn! Håber hun er frisk igen.

  Knus Pia

  SvarSlet
 5. Hvor er det da bare en skøn ide....og den smukkeste "påklædningsdukke"jeg har set længe.

  SvarSlet
 6. Så fed idé! Det vil jeg også gøre sammen med mine børn!
  Tak for inspiration : )

  Kh Marthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at kunne inspirere og selv tak :-)
   Kh Bodil

   Slet
 7. Dejlige Emma! Og en rigtig sjov idé. Jeg tyvstjæler :-) Er hun mon frisk igen? God weekend søde Bodil. Knus

  SvarSlet
 8. Bodil - du er en stjerne! Det er da genialt....Carla er desværre for lille, men den idé skal helt sikkert prøves på et tidspunkt.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 9. Ej, hvor er det en god idé! Kan drenge ikke også lege med påklædningsdukker? Så kunne man lave forskellige superhelte-papirkostumer til storebror :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig kan de det :-) Er helt sikker på at de er lige så vilde med at se sig selv i miniformat - og specielt med superheltekostumer :-)

   Slet
 10. Aiii en sød idé. Tænker at din datter er vild med den :-)

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)