fredag den 5. april 2013

Fredagens børneprojekt #5 - Welcome to the window circus

Jeg har desværre været uden netadgang i snart 2 uger. Derfor har bloggen været betænkeligt stille, men jeg vender snart tilbage med fornyet styrke!

I mellemtiden kommer der lige et lille hyggeligt fredagsprojekt, som Emma og jeg lavede for et par uger siden. Vi har pyntet vinduet i børneværelset med en mindre cirkusparade, så nu promenerer både cirkusdirektør, klovn og elefant under de farverige vimpler mod de kolde ruder.

Cirkus-paraden er lavet af Hamaperler. Den søde blå cirkuselefant er egentlig et korsstingsmønster, som du finder hos LeizyB. Det er faktisk ret let at oversætte korsstingsmønstre til Hama-mønstre, da begge 'arbejder' i tern.

Som så mange andre i blogland er jeg glad for de små farvestrålende perler og samler kontinuerligt på nye idéer i et board på Pinterest. Hvad med dig?

8 kommentarer:

 1. Kære Bodil. endnu engang må jeg bare beundre dit findepåkreagen :-) Så fin idé! Den vil jeg fluks præsentere for Lukas, han nemlig både perle- og cirkustosset. Ha en rigtig dejlig weekend og gid solen må skinne på jer. Knus Mette

  SvarSlet
 2. Nej hvor er elefanten dog bare sød. Den ville passe perfekt ind hos Emil :) Jeg elsker også perler, men har desværre ikke tiden til det i øjeblikket.

  SvarSlet
 3. Super god idé, og rigtigt fine motiver! Det pynter super fint i vinduet, det vil jeg stensikkert genbruge når Otto bedre kan lave figurer og mønstre :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er det dog skønt. Det må jeg vise min yngste, vi har nemlig også gang i perlerne for tiden og stuen er omdannet til HAMAperlehelvede :-D

  SvarSlet
 5. Hvor er det sjovt, man bliver jo helt glad i låget af at kigge på det. God weekend :-)

  SvarSlet
 6. Sød elefant! Glæder mig til mine børn engang kan sidde stille og nusse med perleplader ;-) KH Maria

  SvarSlet
 7. Så fint!
  Jeg er helt vild med elefanten. Jeg har selv lavet den i korssting i sommer efter Lisbeths diagram :).
  Men man kunne da godt supplere med én i perler :).

  SvarSlet
 8. Tak, hvor er I søde! Rigtig god weekend!

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)