søndag den 17. februar 2013

En rævestreg...

...kan man vist godt kalde disse broderier, der er kommet til verden foran et par små-spændende film. Må jeg have lov til at præsentere:

Mr. & Fräulein Fox!

Jeg er den type, der har meget svært ved at sidde stille og se fjernsyn uden samtidig at være i gang med et eller andet kreativt - ind imellem til min mands forståelige irritation. For jeg er ikke særlig god til at gøre begge ting samtidig og behøver derfor ofte en lille update på handlingen. Jeg føler bare, at jeg udnytter tiden meget bedre på den måde - og så kan man jo bruge sy- eller hækletøj som et skjold mod pinlige og farlige scener (jeps, jeg er også en bangebuks :-)).

Senest er det broderi, der er blevet aften-tv-kigge-favorit-nørkleriet. Og det er altså let - med et stykke bomuldsstof, en broderiramme (min er fra genbrugsen), en broderinål, lidt broderitråd og en tegning kommer man langt.

Hvad med dig? Nørkler du også foran fjernsynet og kan du følge med i begge dele?Er du broderinovice og vil inspireres til at komme i gang, så tjek dygtige Karen Maries blog - mon ikke hun er dronningen af broderi i blogland? :-)

21 kommentarer:

 1. Åh ja, jeg har det også bedst med at holde fingrene beskæftiget med hæklerier, broderier ell., når vi sidder foran fjernsynet. Jeg har det altid lidt blandet med det, da jeg ikke føler mig helt "tilstede" og "sammem" med min mand om at se tv'et. Når det er film vi ser, vælger jeg dog at ligge nørklerierne væk..
  Hvor er den fin den lille ræv! Kan mærke jeg snart må brodere ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Jeg har samme splitrede følelse, så er det en rigtig god film plejer jeg at også at lægge nørklerierne på hylden.

   Slet
 2. Ja, især hvis jeg ser film med børnene. Så har jeg nemlig ofte set den så mange gange at jeg kan følge med uden at kigge hele tiden.

  SvarSlet
 3. Den er da bare super sød din lille ræv! Jeg nørkler også foran TV... men må altid argumentere for, at det har man altså lov til, for min mand mener, at han har fri zappe-ret, hvis jeg alligevel bare strikker... hmrpf!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Christina :-) Haha, du er jo kvinde og kan multitaske, så det giver da slet ikke ret til fri-zapning :-)

   Slet
 4. Om jeg gør. Stort set hver aften. Eller ikke når jeg syr, for det er altid på maskine, og det er lidt bøvlet ved et sofabord :-)
  Jeg kan vist ikke altid følge med i begge dele 100%, men hvis jeg virkelig gerne vil se noget i TV'et lægger jeg strikketøjet/hæklerierne fra mig.
  Fine ræve i øvrigt, hvad bliver de til?

  SvarSlet
  Svar
  1. Samme her :-) Har ikke helt bestemt hvad rævene skal blive til - måske et par puder?

   Slet
  2. Jeg glæder mig i hvert fald til at se hvad de bliver til. Puder kunne være et godt bud :-)

   Slet
 5. Kender det så godt! Bliver simpelthen så rastløs, hvs ikke jeg har noget i hænderne foran skærmen... Hvor er dine ræve bare skønne :-)

  SvarSlet
 6. Kæreste Bodil! Jeg er helt solgt til de to foxy foxes, de er Så fine :-) Tror jeg skal prøve det broderi af. Tegner du motivet op først? Tror det er en kvindeting også at multitaske foran flimmeren. Jeg gør det også, men misser dog ofte nogle pointer undervejs, haha. Ha´en fin ny uge, her står den på vinterferie. Knus Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Mette! Jeg tegner motivet op først - i hvert fald dele af det. Enten på pergamentpapir eller med blyant (og broderer fra bagsiden), men man kan vist få en speciel tusch, som går bort igen. Nyd ferien! Knus herfra

   Slet
 7. Hvor er de yndige :) - og det der med at være en bangebuks synes jeg lyder bekendt ;)

  SvarSlet
 8. Jeg har også svært ved bare at sætte mig ned, og kigge på tvet. Der må gerne ske lidt imens! OG hovr er de søde, de små ræve! ;-)

  Jeg har en konkurrence på min blog, om et gavekort på 500 kr. til footway.dk! Kig gerne forbi, hvis du har lyst.
  http://www.rikkesunds.dk/2013/02/konkurrence-footway.html

  Knus knus

  SvarSlet
 9. Jeg er inspireret til at brodere andet end korssting nu (som jeg ikke ved hvad jeg skal bruge til) :D

  Og ja kender godt til det der med at nørkle foran tv'et og med en kæreste der tit sidder og arbejder er jeg nødsaget til at se dansk tv hvis jeg skal følge med i begge ting hehe

  SvarSlet
 10. Så fin :) Kunne være man skulle kaste sig over det der broderi-noget :)

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)