onsdag den 9. januar 2013

Nyheder i hæklekurven - knopper!

Jeg hækler knopper i stor stil. Det bliver virkelig fint med de delikate knopper - og det er faktisk ikke særlig svært. Det tager bare lidt tid. Men resultatet er så absolut det værd!

Det grå hækleri her skulle egentlig blive til et dåseskjul (altså en blyantskjuler, omkring en konservesdåse), men jeg har ikke fået nok masker med fra starten, så det ender nok med en lille fyrfadslygte i stedet. Med en neonorange kant til kontrast, når den tid kommer. Fint skal det være :-)

Opskriften er fra den skønne bog Home Made af Karen Marie Dehn, Rachel Søgaard og Stine Hoelgaard Johansen, der rummer den ene fantastiske idé efter den anden i et smukt layout.
Som denne smukke vest til Emma.


9 kommentarer:

 1. Det ser vildt godt ud! Og en neon kant vil se godt ud...

  God aften, søde!

  Knus Pia

  SvarSlet
 2. Hvor er det et skønt mønster. Og fedt at du har et alternativ parat, hvis nu det ik lige går. Godt med uddybningen, kunne jo gå hen og blive helt i tvivl ;-)
  Kh Line

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare smukt ud!
  Men tidskrævende... Skønt sofaprojekt :).

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare fint :)

  SvarSlet
 5. Hvor ser det bare flot ud! Er sikker på den bliver fin med de farver. Tak for tippet;0)
  Kh. Louise

  SvarSlet
 6. Det er rigtig fint med de knopper! Kommer og får et kursus i hvordan man gør, for jeg kunne altså ikke få dem til at makke ret.

  SvarSlet
 7. Hvor ser det bare godt ud, jeg må vist lige kigge i den bog igen, den skal jo ikke bare stå på hylden og samle støv.
  Hilsen
  Karen

  SvarSlet
 8. Glæder mig til at se resultatet :-)

  SvarSlet
 9. uh ja de der hæklede knopper ser da bare for skønne ud. Jeg må hellere huske at låne bogen næste gang jeg smutter på biblioteket

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)