lørdag den 15. december 2012

Kogleengle - Børnejulekrea #8

Med et par store kogler, et par piberensere, lim og glimmer kan man lave de sødeste, simple kogle-engle.

Otto og jeg hyggede os med at lave disse forleden, da han var hjemme med voldsom hoste. Så det er et fint projekt for selv små hænder - med lidt voksen hjælp undervejs. Otto duppede lim på koglen og dryssede glimmer, og jeg formede hoved og vinger af piberenseren og limede dem fast med limpistolen. Det er da enkelt, ik?12 kommentarer:

 1. Så fine! Hvor er det dejligt du når at få lavet så meget pynt med børnene. Synes det halter lidt her, men konfekt har vi da nået, og julen er jo heldigvis ikke ovre endnu :-) God lørdag aften. Knus Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, søde! Det snyder nu lidt, for numrene tæller også pynten fra sidste år - så vi har faktisk ikke nået særlig meget i år :-) Mmm, lyder godt med konfekt! God lørdag og søndag til jer!
   Knus Bodil

   Slet
 2. Hvor er de søde og utrolig enkle. Der er så mange fine idéer her i Blogland.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Christina - blogland er en skøn inspirationskilde :-)

   Slet
 3. Ja det er en fin klassiker. Håber han har de bedre nu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vidste ikke det var en klassiker, her er den faktisk opstået helt af sig selv ud af en gang fine kogler og glimmer :-) Han er frisk nu, tak!

   Slet
 4. Hvor er de søde - og samtidig dejlig enkle ;o)

  - og endnu en gang tak for din søde hilsen, Bodil!

  Knus Pia

  SvarSlet
 5. Sjove og søde.
  Godt at din søn har det bedre.

  SvarSlet
 6. Hvor er de bare fine de små engle! God ide.
  Kh. Louise

  SvarSlet
 7. Enkelt, men meget meget smukt synes jeg. Håber I har haft en dejlig weekend. Hvor kunne det ha' været hyggeligt at mødes, men ja..næste gang. Knus og kram

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)