søndag den 18. november 2012

Fra skrald til pynt

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at jeg godt kan lide at genbruge almindelig husholdningsskrald. Toiletruller, æggebakker, mælkekartoner og plastikdimser har fast plads i vores kreakasse og indgår ofte i børnenes kreaprojekter - og i mine. For genbrug er godt ;-)

Derfor vil jeg gerne gøre lidt sen reklame for en konkurrence fra TerraCycle, der netop handler om at genbruge emballage og andet husholdningsskrald - selvom den nu synger på sidste vers (deadline 22. november). Jeg når desværre ikke selv at bidrage med de vilde kunstværker - men måske er du hurtig? 

Fugleophænget herunder er lavet af emballagen fra et af mine yndlings the-brands. Emballagen er lavet af tykt karton med et meget smukt mønster i forskellige farver, som jeg længe har haft lyst til at bruge konstruktivt. Det er klippet i form, limet på en silketråd og tilsat perler - og hænger nu i vores vindue og lyser op mod efterårsmørket. 

Idéen med fugleophænget er en gammel kending her på bloggen :-) 10 kommentarer:

 1. Ja de the-pakker er så fine, det er en skam at smide dem ud. God ide!

  SvarSlet
 2. Virkelig fint Bodil - du er bare så kreativ.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Super godbids at genbruge mønstret på kassen fra Pukka te. Hvor er det fint det du har lavet :)

  SvarSlet
 4. Årh, de er fine - og tænkte nok det var Pukka, har nemlig lige selv kickstartet en morgen med ondt i halsen, og ja, en kop Pukka the ;-) Jeg havde slet ikke tænkt på at genbruge emballagen, men den vil jeg da til at opbevare i krea-rummet!
  Kh. Trine

  SvarSlet
 5. Hvor er de fine, men altså den embalage der den er da simpelthen også bare for fin til ikke at blive genbrugt og så er det jo også heldigt at du har flere yndlings i smukke farver.

  Hav en dejlig dag.

  SvarSlet
 6. Så smart! Teet är ju jättegott men rätt dyrt så det är ju bra att man kan få användning av kartongen också. :)

  SvarSlet
 7. Ih - hvor er de fine - det er slet ikke til at se at det er genbrug :-)
  Jeg deltager i konkurrencen :-)

  SvarSlet
 8. Tack! Vilket supertips! Jag har också Pukka-kartonger som skräpar i en låda. Nu blir det pyssla av...

  SvarSlet
 9. Tak for alle de søde kommentarer! Skønt at I kan lide idéen!

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)