tirsdag den 30. oktober 2012

Lys i mørket

Noget af det bedste ved denne tid på året er de levende lys, som tændes rundt i hjemmet. Stearinlysene. Græskarrene på trappen og terassen. Og ilden i kaminen. Der er altså ikke meget andet, der kan løfte hyggen lige så højt. Det skulle da lige være et godt glas rødvin til :-)

Lørdagens kreasysler med banditterne blev til et par efterårslanterner. Enkle. Smukke. Og letlavede. Som en bonus er lyset gennem de farvede blade utroligt smukt.
Andre lanterneidéer kan du finde her og her...
Andre aktiviteter med blade kan du finde her og her...

7 kommentarer:

 1. Skøn efterårs hygge - selvom det er koldt derude :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er de fine de lysestager!
  Der er lygtefest i Ankers vuggestue i dag, hvor bedsteforældrene skal komme forbi og hygge.
  Der har de lavet nogle lignende stager, dog bare med glimmer og farvestrålende papir!
  Jeg kan meget bedre lide jeres med blade, det giver en fin efterårsstemning.

  SvarSlet
 3. Så fint med höstlöv och pumpor! Passar perfekt i höstmörkret. :) Kram

  SvarSlet
 4. Å ja det er en af efterårets glæder. Vi plejer også hvert år at lave sådan nogle bladlanterner men jeg har aldrig lavet dem med perlekæder, det ser super fint ud.

  SvarSlet
 5. Det har du fuldstændig ret i Bodil. Når jeg lige er kommet mig over sommerens farvel (og især det med at have terassedøren åben)så elsker jeg også efteråret og vinteren med indendørshygge og levende lys. Hvor er de fine jeres bladlanterner, jeg adopterer idéen, håber det er ok. Og tusind tak for inspirationen til Lukas' og mine kastanjeskiløbere. Vi sad og kiggede jeres billeder af kastanjedyrene igennem og havde en fest i eftermiddag! Så skønt du deler Bodil, tak! Knus Mette

  SvarSlet
 6. Vilka vackra ljuslyktor. Tror att jag ska ta tag i det idag. Är sugen på att testa.

  KRAM

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)