torsdag den 18. oktober 2012

Kastanjemand de luxe

Nu er det vist tid til årets sidste kastanjeidé. En kastanjemand de luxe. Eller det er måske egentlig en kvinde - Kalle synes i hvert fald at øjnene er lidt for tøsede til en dreng. Men i disse genus-tider spiller det vist ingen rolle :-)

Han/hun er lavet af en lille youghurtplastflaske (de små drikkeyoggier), blomstertråd (ståltråd eller snor fungerer lige så godt), perler, lidt stof, et vatkuglehoved, lidt bomuldstråd, plasthætterne fra youghurtkartongerne, en pompon, glitterlim, lim og så selvfølgelig kastanjer. Vi har lavet huller tværs gennem kastanjerne og plastikflasken med en syl - så en voksen skal helst være med i starten. 

Det skulle egentlig have været en sprællemand, men vi fik ikke rigtigt armene og benene til at bevæge sig ordentligt. Det må blive en ommer til næste år :-) 

Men den er faktisk også rigtigt sød som vinduespynt. Og er der ikke næsten lidt Pinocchio over den? Var det noget med en dans?
13 kommentarer:

 1. Flot grafisk pude, dejlige æble spænder og herlig kastanje-mand/dame;))

  kh. Stine

  SvarSlet
 2. Vad fin den blev! Du är fantasisk !

  SvarSlet
 3. Åh den hunhan er skøn! Vi har ikke haft held med at finde ret mange kastanjer i år, men næste år skal vi da vist prøve kræfter med sådan en her :-) Kram!

  SvarSlet
 4. Sikke en fin ide.
  Sød fyr m/k :)

  SvarSlet
 5. Den er bare så fin! Fedt fundet på:-)

  SvarSlet
 6. Skøn, skøn kastanjemand med dejlige arme og fin kalot. Jeg kan faktisk godt forstå at ideen drillede lidt men resultatet er blevet perfekt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Marina - ja, Kalle nåede bl.a. at hive det ene ben af, så vi måtte i gang med en større redningsaktion :-)

   Slet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)