torsdag den 13. september 2012

En gammel kending i blogland...

... men det bliver den jo ikke mindre skøn af!

Jeg har efterhånden fået syet et par eksemplarer af Alma la Palmas skønne stofslanger. De seneste to eksemplarer er brugt til henholdsvis dåbsgave og barselsgave - og kan bruges som en ekstra sengerand til at lægge i barnevognen eller sengen, indtil den lille bandit er stor nok til at lege med dem.

Får du lyst til at sy din egen slange, så er Alma la Palmas fine DIY lige til at gå til!

Ps. Tak for de mange gode råd til forrige indlæg! Blusen er absolut ikke opgivet, men bare lagt på hylden et par dage :-) 


Slange - med et lille indslag af æbler på stoffet ;-) 

10 kommentarer:

 1. SÅ fine gamle kendinge. Jeg fik selv en hjemmesyet, nu ægte retroslange i dåbsgave. Den lever stadig og pynter nu på ungernes værelse, omend den godt kunne trænge til et lille servicetjek efter 32 år på bagen :-) Så jeg synes det er en rigtig god både dåbs- og barselsgave, som modtagerne helt sikkert er glad for.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maria :-) Det lyder jo helt fantastisk med din gamle slange!

   Slet
 2. Skøn slage og skøn blog. Jeg melder mig lige som fast læser :-)

  SvarSlet
 3. De är jättefina!! Härliga färger!

  SvarSlet
 4. Hvor er de skønne, og er sikker på at modtagerne blev rigtig glad for dem. Jeg har på et tidspunkt overvejet at sy en, men kom aldrig videre, he he ide´er har jeg nok af :)
  Håber I har nydt weekenden.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde! Det kender jeg godt! Vi har haft en skøn weekend i Jylland hos bl.a. familien :-) Hvordan mon det går med dit nye arbejde?
   Kram!

   Slet
 5. De er rigtig flotte - for laaaaaang tid siden bestilte min Emil faktisk en - det kunne da være jeg snart skulle få gjort noget ved det.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det kender jeg godt. Min to-do liste er også alt for lang :-) Men det går faktisk rimeligt hurtigt med denne slange.
   Kh Bodil

   Slet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)