fredag den 7. september 2012

Æble-jordbær daquiry - og en pakke!

Inspireret af månedens æbletema og de mange æbler i haven blev fredagens 'fredagsmys' ledsaget af en æble-jordbær daquiry lavet på friskpresset æblejuice og frosne jordbær - og så lige et skvæt rom til de voksne. Behøver jeg skrive, at den var god?


Den fine pakke er en returpakke i gavelegen fra Gitte med den skønne blog En kreativ verden og indeholdt alskens lækkerier: en lykkefrø, et skønt armbånd (som Emma har hapset), 3 små søde fødselsdagslys og lysestager, grønne blomsterøreringe (min yndlingsfarve!) og en pose kreadimser, som Kalle allerede har kigget langt efter. Pakken blev modtaget med stor begejstring, og det var næsten ikke til at holde små barnefingre fra den længe nok til en gang fotografering (som I ser :-)).

Tusind tak for den fine pakke, Gitte!!

6 kommentarer:

 1. Uhh jeg vil så gerne med i sådan en pakkeleg, det ser så hyggeligt ud med de fine ting man giver og får - ved du hvordan jeg gør?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Signe, pakkelegen dukker op lidt her og der i blogland. Men prøv at følge linksene fra Gittes blog her http://gitteblinkilde.blogspot.se/2012/09/pakker-fra-pakkeleg.html, så kan du komme til et indlæg, hvor der er plads til endnu en, der vil lege med? Men skynd dig :-)

   Slet
 2. MMMMMmmmm - og så en super lækker farvekombination på 1. billede! :-)

  SvarSlet
 3. Lækkert :) Fin blog du har. Kig gerne forbi min.
  mvh Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Trine - og velkommen til! Jeg stikker forbi hos dig :-)

   Slet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)