mandag den 20. august 2012

Sommerens sidste dyp på Kvickis

Banditternes dagis (vuggestue/børnehave) valgte den mest perfekte dag at holde udviklingsdag: i dag, sommerens måske sidste varme sommerdag! (jeg har sendt takketanker mange gange i dag :-))

Så jeg holdt en fridag og pakkede i formiddags bilen med 3 stk. forventningsfulde badeløver og kørte op til farmor og farfar i Höganäs. De har nemlig den bedste badestrand, strandpromenade og legeplads på ét og samme sted.

Helt klart et besøg værd, hvis man er i trakterne en sommerdag!

Og se lige den store lille eftertænksomme Otto på billed 2, der fyldte 2 år i går... Nu er babytiden definitivt ovre...  SNØFT!
(Under etiketten Skånske Perler samler jeg smukke, hyggelige, sjove, romantiske, børnevenlige steder i det sydlige Sverige, som absolut er et besøg værd!) 

6 kommentarer:

 1. Åh nogle skønne billeder - og sikke et fantastisk sted! Og stort tillykke med ham - Merle bliver også 2 lige om lidt, det er slet ikke til at forstå!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth :-) Det er slet ikke til at forstå, at de bliver så store... Tiden går altså bare alt alt for hurtigt!

   Slet
 2. Kære Bodil. Allerførst et stort tillykke med lille store Otto. Jeg håber I havde en dejlig fødselsdagsfejring i det nordjyske :-)
  Hvor skønt med en fridag idag i det dejlige sommervejr hos jer. Det ser ud til at have været en af de dage, man kan leve på længe. Din unger ser så dejlige ud og jeg vil glæde mig til at møde dem en dag. Snart. Med farmand i Aalborg, ser det pludselig lidt lysere ud :-))
  Mange knus
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Snart, søde Mette! Lyder til at I er ved at falde til i det nordjyske og at det er den helt rigtige beslutning. Dejligt! Glæder mig også til at møde hele din skønne familie! Stort kram!

   Slet
 3. Super hyggelige billeder med søde børn på (:

  - Kit

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)