tirsdag den 10. juli 2012

Var der nogen, der sagde sommerlængsel?

Jeg fortsætter stædigt med at sy sommertøj. For den må da komme, den sommer? (please, please....) Senest er det et par stumpe-slå-om-bukser, der er kørt igennem symaskinen... Til mig! Jeps... Jeg har ellers ikke rigtigt turde give mig i kast med voksentøj, udover den cirkelnederdel jeg lavede i efteråret. Men denne buks var ikke til at stå for - og pasformen er jo lidt 'sjasket' i forvejen, så det var det perfekte begynderstykke :-) Og resultatet er da blevet meget godt? (skulle dog nok lige have viftet et strygejern over dem inden fotograferingen - men det holder også ferie, hehe)

Modellen er fra det seneste Burda (hvor man også kan sy samme model til datteren - ikke dårligt med matchende tøj eller?) og stoffet er en lagervare fra det store tøjskab, der endelig er kommet i brug. Og så er det jo her, den fine neonpink fra Betty P er kommet i brug. Jeg er ret glad for kontrasten til de blå blomster. 

Jeg har på fornemmelsen, at jeg kommer til at bo i disse bukser hele sommeren... For her kan maven også få sig en velfortjent ferie ;-) 
11 kommentarer:

 1. WAUW Bodil!!!
  Det mønster har jeg også liggende i stakken over to-do´s.....sgu da gerne nå derned inden sommerhuset kalder :)
  kh Libbie

  SvarSlet
 2. Nej hvor er de bare enormt fede!! Jeg er helt skør med neon detaljen!

  SvarSlet
 3. Super seje og ja så må vi godt nok håbe at der snart er sommer på vej.

  SvarSlet
 4. Wauw, hvor er de fede! Dem turde jeg faktisk også godt kaste mig ud i, tror jeg... ;-)

  SvarSlet
 5. Hvor er de lækre - jeg skal da vist have fat i det Burda blad :0)

  SvarSlet
 6. Blå blomster og neon - det er da bare så fint altså : )

  SvarSlet
 7. Nuuuj de er vildt fede, jeg er helt tosset med kombinen med de små blå blomster og neon tråden, det ser virkelig godt ud! Har sådan et par bukser som er 10 år gamle, den gang var de MAJET moderne og hed fiskebukser, hvorfor ved jeg ikke, lidt et latterligt navn ;)
  Men jeg ville godt nok gerne eje et Pat som dine, må vist prøve at skaffe det mønster :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaa jeg husker også fiskebukserne. Jeg syede dem selv tilbage i 2002 sammen med min veninde..
   Måske de skal have en renæssance de gamle klude. I hvert fald er de super seje i liberty-blomster..

   //Line
   www.linesforunderligeverden.blogspot.dk

   Slet
 8. Ihh hvor er I bare søde, TAK! Emilie - alting går i ring :) Sjovt at de hed fiskerbukser tidligere? Jeg ved at de også bruges til yoga, men hvordan fisk og yoga lige hænger sammen???

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)