lørdag den 28. juli 2012

Sommerstilhed :-)

Vi holder sommerferie, og derfor er der noget stille her på bloggen. Først pga. en fantastisk kombineret camping- og hytte-bil-tur til Frankrig, Schweiz, Italien og Tyskland med bl.a. en hel uge uden netforbindelser og nu de sidste dages hygge og forberedelser hjemme inden hverdagslivet igen tager fart.

Derfor er der heller ikke sket de vilde kreativiteter - men jeg har dog haft en ferieprojekt med i hækletasken, der gerne skulle blive til en fødselsdagsgave til Otto. Det tager sin hækletid, men mon ikke resultatet er det værd? Kan du gætte, hvad det er?

Ellers får du et hint her...
6 kommentarer:

 1. Det lyder skønt og som perfekt ferie, indimellem er det bare nødvendigt (og tiltrængt) og skrue ned for omverdenen...
  Mon ikke det er en Helge der er på hæklenålen? (har ikke kigget, men gør det nu :P)

  SvarSlet
 2. Mit lille gæt bliver en stribet elg... :)

  SvarSlet
 3. Årh, det tegner da rigtig, rigtig godt! Den er så sød...glæder mg til at se din udgave, Bodil ;o)

  SvarSlet
 4. Nøj som den er skøn. Den må han da blive helt vild med når du engang får hæklet færdig. Ferietid er heldigvis også tid uden computer, sådan tror jeg både at det er sundt og godt og faktisk skal man nok ikke have dårlig samvittighed over at forsømme bloggen lidt, for alle de andre forsømmer jo også bloglæseriet så det passer meget godt sammen.

  SvarSlet
 5. Åhhh det lyder som en god ferie. Vi holder ferie lige pt, og nyder det i fulde drag :)
  Er da noget spændt på at se Helge færdig :) Hvordan går det mon med dine hæklede puder, min mangler stadig 8 runder *griner* :)
  Knus

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)