tirsdag den 5. juni 2012

Mens vi venter på solen....


Så kom og gik næsten en uge – som sædvanligt alt, alt for stærkt. Vi fik startet en del projekter i weekenden – shorts til Emma, dinosaurus-museum-kigkasser (lyder spændende, ik?), hæklet hjerteranke til legehuset – men ikke afsluttet en fis af det…. Til gengæld fik vi også hygget med venner, skrevet bog (mig), stået på rulleski (for første gang – for jeg er jo ligesom kommet til at tilmelde mig Vasaløbet igen til vinter), besøgt en ny legeplads og har endelig fået overstået de sidste skoldkopper og er kommet ud af karantæneklokken. Skønt! 

I går aftes fik jeg næsten afsluttet det ene projekt - Emmas shorts. Det er jo ikke ligefrem en hastesag, vejret taget i betragtning, men så er de da klar til varmere tider. For de kommer, ja de gør.... 

Jeg kan bare ikke helt beslutte mig for den sidste detalje. Skal sløjfen være den diskrete i samme stof eller den gule kontrast? Eller skal begge måske være der - en forpå og en bagpå? Eller skal jeg i gang med en helt tredje løsning? Hjæææælp!!!

Usynlig sløjfe

Måske skulle den flyttes om på rumpen?

Og denne være forpå? Eller bliver det for meget? Sløjfen er altså ikke helt så gul og skinnende som på billedet.10 kommentarer:

 1. Der er FINE! Ved ikke helt med sløjfen - er ret vild med kontrasten faktisk, men måske ville det være fedt, hvis man kunne tage den af og på - fx med en knap - alt efter humør? Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maria - jeg kan ikke rigtigt få det til at fungere med den gule sløjfe, så den må flyttes til et andet projekt :-) Men jeg er enig, kontrasten med gult er flot... Jeg var også i gang med et gult pipingbånd men glemte lige at bukserne skulle rynkes i livet... Tsk tsk... :-)
   Kh Bodil

   Slet
 2. De er rigtig fine. Jeg tror at jeg ville droppe sløjfen, men det er jo en smagssag :) Jeg har også fået klippet til 2 par shorts til Sofie, men de er ikke syet sammen endnu :)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde. Og enig. Hvilket mønster bruger du? Knus!

   Slet
 3. Jeg ville droppe sløjfen

  SvarSlet
 4. Skønne shorts.
  Jeg ville dog holde mig fra sløjfen.
  De kan ligesom også passe til mange flere farver uden.

  Stine:)

  SvarSlet
 5. Hvor er du altså sej med det Vasaløb, Bodil!
  Emmas shorts er så fine, og jeg er vild med sløjfen i samme stof :-)
  Knus Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak sødeste Mette... Jeg har ligesom brug for et mål for at holde fast i træningsmotivationen. Er jo egentlig en ret så doven sjæl, når det kommer til det ;-) Det blev sløjfen i samme stof. Knus!

   Slet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)