tirsdag den 15. maj 2012

Lidt om at stave, spille fodbold og få skoldkopper...

Altså, egentlig er jeg jo vældigt glad for at min datter øver sig på at skrive sit navn. Meeeen, hun måtte gerne vælge at udfolde sine staveevner på et stykke papir eller en tavle i stedet for køkkenbordet.... (Hurra for viskelæderet!!)

Lørdag fik banditterne deres første medalje ever - som egentlig bare er et bevis på deltagelse i en 'sportsskole', hvor de fik lov til at prøve forskellige sportsgrene. Men stoltheden og glæden over medaljen var ikke mindre af den grund :-) (Og så var det måske på tide at få sendt den der skihue på loftet???)Og ja.... siden i går er vi så ramt af prikker, prikker og prikker.... To store banditter med skoldkopper - og en lillemand som sikkert snart følger trop. Normalt er jeg jo ret vild med prikker. Meeeeennn..... Indtil videre er de heldigvis ikke så hårdt ramt - men derfor kan man jo godt behøve hygge med popcorn og en film...
4 kommentarer:

 1. Haha, da jeg så din datters kragetær, kom jeg til at tænke på mig selv i børnehaveklassen (eller deromkring). Min veninde og jeg skrev kærestebreve til vores "kærester" og jeg trykkede meget hårdt når jeg skrev - med det resultat at der blev trykt *Rune* ned i vores sofabord (det kunne ikke lige viskes ud) - Hold K... jeg er blevet drillet med det i mange år ;0)
  God bedring med prikkerne ...
  Kh Eline

  SvarSlet
 2. Hehe, sikken herlig historie, Eline!! Tak for den :-)
  Kh Bodil

  SvarSlet
 3. På trods af skoldkopper ser det enormt hyggeligt ud! :-)

  SvarSlet
 4. Maja, tak - det var det faktisk også. Så forhåbentlig bliver det en lindrig omgang... :-))

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)