søndag den 18. marts 2012

Den skønneste fisk er svømmet hjem til mig...

I går eftermiddags trak min kære M tilfældigvis en pakkeseddel frem fra sin lomme, hvor han havde glemt den en uge tidligere. EN UGE! En HEL uge havde den ligget og lumret i hans lomme, mens jeg helt uanende havde en spændende pakke liggende 500 meter fra min sygeseng...

Men pyt, vips blev den hentet og spændt sled jeg plastikken op uden at have den mindste idé om, hvad der mon gemte sig indeni. Og sikken fantastisk overraskelse! Spørg lige om jeg blev glad?


Pakken var fra søde Lisbeth, som tak for at jeg i december havde tænkt på hende. Og nu var det så min tur til at blive overrasket - med en af Lisbeths skønne, skønne fisk. Den er bare så fin i både form og stof, og vi knuselsker den allerede herhjemmme.

TUSIND TUSIND TAK, Lisbeth!! 

Kender du ikke Lisbeths blog, Leizys Barslerier, så skynd dig ind forbi - den er fyldt med skønne indretningsidéer, loppefund, retrostof og gør-det-selv projekter. Og lige nu har hun gang i den fineste give away!4 kommentarer:

 1. Det var da en skøn fisk - Jeg kigger ind på hendes blog :)
  God søndag

  SvarSlet
 2. Det var altså virkelig så lidt - er glad for at den bringer glæde :o) Hi hi og godt at han fandt den pakkeseddel, ellers var den jo nok havnet tilbage hos mig i DK :o)

  SvarSlet
 3. Gitte, gør det :)) Og i lige måde!

  Lisbeth, det kan du tro at den gør - jeg bliver bare så glad, hver gang jeg ser på den :-))

  Helena, tak :-))

  Betina, jeps, den oser af BLOB, den fisk med den lille kyssemund :-))

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)