søndag den 26. februar 2012

Træningsweekend

Med fare for at denne blog kommer til at fremstå som en træningsblog (bare rolig - det sker aldrig - og nu er vi snart ved målet ;-)) kommer her endnu et indlæg med en stor portion træning bag teksten. Vi har nemlig været på voksen-overnatning-kombineret-med-træning-weekend, mens banditterne blev storforkælet hos farmor og farfar (ammo og affa, som Otto siger). Det blev til 10 km. langrend på ren is (!), 500 meters svømning, 12 km. løb og en hurtig tur i fitnesscenter - plus en biotur, dinner for 2 og en afsluttende shoppetur på Ullared (Sveriges største indkøbscenter - som også er rammen for en dokusoap-serie - en oplevelse for sig ;-)) Det har været skønt med både træning og voksentid - og med de store krammere vi fik, da vi kom hjem igen....

Og så afsluttede vi weekenden med en solskinstur ved vandet sammen med ungerne. Der er helt klart forår i  luften :-)


Forårstegn

Vi fandt frem til den eneste sne i det sydlige Sverige - en kunstsnebane,
nu omdannet til ren is.... Og følte os lidt som to tosser på ski ;-)))

1 kommentar:

  1. Det lyder aktivt, men skønt! Ah.... hvor jeg dog savner et par ski foran fusserne! Det lyder som en dejlig weekend i har haft :-)

    SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)