tirsdag den 28. februar 2012

Fjernsynssysler

Som så mange andre i blogland har jeg været på rov i Søstrene Greene og efterfølgende opbygget et lille lager af de fine krukker med bambuslåg i husets kælder. Det er en perfekt aktivitet at nusse med papir, lim, krukker og dåser, når man er lidt træt efter en lang arbejdsdag - og endnu bedre kan det kombineres med lidt fjernsynskiggeri :-))

Krukkerne er en gave til en veninde, som forhåbentlig ikke kigger med her - og dåserne skal hjælpe med at lave orden i alle mine meget uordnede-og-lidt-for-meget-ud-over-det-hele kreating (kender du det?). Inspirationen til krukkerne er selvfølgelig hentet hos hende her...8 kommentarer:

 1. Så fine de er blevet. Også dåserne du har sat papir på er skønne.

  SvarSlet
 2. Skønne krukker og dåser du har fået kreeret!

  SvarSlet
 3. Jeg har også tre stående fra forrige gang de var i butikkerne. Det kunne godt være jeg skulle få lave dem "færdige" snart, for dine er da blevet rigtig fine!

  Er det pip-tapet?

  Rigtig god aften ;o)

  SvarSlet
 4. hva er det for dåser du har brugt??

  SvarSlet
 5. @Christina: Takker, takker :-)

  @Pia: Hehe, godt set - det er Pip-tapet :-))

  @Michelle: En majs-dåse, en tomat-dåse og en kage-dåse (de der aflange 'vaffelcigarer' man bl.a. kan spise til is) - alt kan bruges :-)))

  SvarSlet
 6. Sikke en skøn blog du har her. Jeg er meget imponeret over dine ideer og kreativitet. Hvis du har lyst så har jeg gang i en Giveaway på www.hvabehar.dk. Tak for inspirationen.
  /Sanne Krøll

  SvarSlet
 7. @Sanne, stort tak for de fine ord! Dejligt at kunne være til inspiration! Jeg kigger gerne forbi hos dig :-)

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)