fredag den 20. januar 2012

Treasure Hunt Exhibition

Personalet på dagis holder udviklingsdag i dag, så derfor er alle tre banditter hjemme. Og det har simpelthen været så hyggeligt! En afslappet morgen hvor vi har kunnet gøre alt i et roligt tempo, hårklipning uden protester og flere timers kreative sysler, hvor E & K har produceret hver sin skattejægerbåd af en mælkekarton og skatte fra parken og husets gemmere til BIG Kids Magazine og Lilla a's Treasure Hunt Exhibition. Deadline for bidrag er i dag, så du kan stadig lige nå det :-)

Emmas båd sejles af piratkaptajnen Emma. Hun er på vej på ferie med strand og jungle, men har ingen mad om bord og ingen vand. Men tallerkner er der nok af. Og en planke. Og en kunstig haj til at skræmme andre fisk væk med.

Kalles båd sejles også af en piratkaptajn. Han har fundet mange skatte, som han har brugt til at dekorere båden til et fiske-diskotek. Alting inkl. diskokuglen hænger under båden, så fiskene har det skægt, spiser slik og danser.

Børns fantasi - findes der noget bedre?4 kommentarer:

 1. Så fint! Tak for at I ville være med!

  SvarSlet
 2. Selv tak for at I har arrangeret en så sjov udstilling! Vi har virkelig hygget med at lave skibene :-)

  SvarSlet
 3. Sikke fantastiske skibe. De er fine præcis som de er men det allerdejligste er nu de historier du var så sød at dele med os. TAK.

  Jeg når detsværre aldrig at deltage i de der ting. Jeg vil faktisk gerne men så glemmer jeg det og børnene er alligevel ikke nemme at styre retning på når de er udstyret med limpistol....

  SvarSlet
 4. Selv tak Marina :-) Det holdt også hårdt for os at blive klar - vi fik først lavet selve skibene på afleveringsdagen. Og jeg er helt enig - historierne gør skibene til noget helt særligt :-)) Altså, det der foregår deroppe i deres små skønne hjerner, det er helt fantastisk....

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)