tirsdag den 31. januar 2012

Færdig!!

Så er disse små lækkerier i Postmand Pers varetægt og forhåbentlig godt på vej til nogle søde børn på Fynsland. Og hvis jeg selv skal sige det, er de blevet SÅ gode (ingen jantelov her :-)) Jeg ville bare ønske, at jeg var lidt hurtigere med hæklenålen - men når øjnene skal klæbe til nålen hele tiden og man som mig er lidt af en nysgerrigpind, der gerne vil følge med i alt muligt andet samtidig, tager det altså tid.... Men pyt, nu er de klar til at blive gnasket på!

(beklager den ringe billedkvalitet - mørk aften, blits, plastik = nejnejnej)9 kommentarer:

 1. Hvor er de dog skønne! Gid man kunne hækle. Hvad tager du for sådan et sæt? De kunne være fantastiske til min lille bisse. Hvis du er interesseret i at lave nogen på bestilling må du gerne skrive til mig på wellendorph@ofir.dk. Det er ikke noget der haster, så du kan sagtens følge med i alt andet samtidig ;-)
  Kh Rie

  SvarSlet
 2. Ihh, vi glæder os til de lander i postkassen :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er de skønne. Og så fint med banderolen omkring, er den mon hjemmegjort?
  Knus

  SvarSlet
 4. Hvor er de fine, Bodil. Kunne ikke lade være med at grine af din trang til at følge med i alt samtidig med at øjnene skal være på hæklenålen, jeg har nemlig lige idag afprøvet det højest uvidenskabelige eksperiment, at se fjernsyn mens jeg hækler, for det troede jeg at alle andre (end mig) kunne :-)

  SvarSlet
 5. Kære Bodil.
  Jantelov - hvilken lov? Den kendes ikke i Blogland.
  De er superfine. Det ender med at du må producere nogen flere, så mine unger også kan købe legeis til sommer.
  Knus Rie

  SvarSlet
 6. Hej hej!

  Underbara glassar!

  Hur får pinnarna att stanna kvar?

  Kram

  SvarSlet
 7. Kære Rie, tak skal du have - jeg sender dig lige en mail :-))

  Kære Mette, håber de er nået frem nu - og at de er som I forventede :-)

  Kære Lena, takker takker - banderolen er ren genbrug, den er lavet af en NoaNoa banderole, som blev tilpasset isene :-))

  Kære Mette, haha, godt at høre at det ikke kun er mig, der har svært ved at holde øjnene på hæklenålen - hvordan gik dit eksperiment??

  Kære Rie, tak :-) Jeg må vist hellere se at komme i gang med hæklenålen igen :-))

  Kære Hanna, jag har gjort ett hål i pinnan och sytt fast pinnan genom hålet :-)

  Kram til jer!

  SvarSlet
 8. Hvor er de bare super fine - de bringer dejlige barndomsminder frem. Vi fik nemlig altid sådan en lille ispind når vi så Postmand Per :o)

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)