søndag den 18. december 2011

Juletræ og børnejulekrea #7

Det har været en skøn juleweekend! Arbejdsjulefrokost, juletræsfældning, julepyntning, kagebagning og endda en gang sne, som desværre smeltede inden den ramte jorden. Men det 'lugtede' da lidt af julesne :-)

Lørdag stod den på juletræsfældning, som blev en rigtig hyggelig familiebegivenhed. Farmor, farfar, farbror Mats, onkel Søren og tante Marie var alle med, så efter fældningen tog vi til en sø og grillede pølser og brød i kulden. Lørdag aften stod i julepyntehyggens tegn og specielt juletræet blev pyntet med stor entusiasme.

Da jeg vågnede i morges var farmor i fuld gang med at bage pepperkakor sammen med E og K (ikke dårligt at vågne til duften af pepperkakor og kaffe ;-)) Stadig i nattøj fandt ungerne julekreasagerne frem, så vi kunne lave nogle flere juleophæng til juletræet (det er ellers ikke fordi der mangler noget på træet, men der kan jo altid blive plads til lidt mere ;-))).

Kuglerne er lavet af piberensere og pyntet med skum, glimmer og pomponer (eller hvad de nu hedder). Og blev med stor stolthed hængt op på træets grene :-)
4 kommentarer:

 1. Nøj hvor ser det hyggeligt ud og sikken fin juletræspynt børnene har lavet. I er for gode.

  SvarSlet
 2. Hvor hyggeligt, og det sidste billede fik altså lige det store smil frem her. Hvor er de skønne :)
  Kh

  SvarSlet
 3. Total julehygge... de sidste 2 billeder emmer da bare af kærlighed og forventningens glæde....

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)