lørdag den 3. december 2011

Børnejulekrea #4 - Pimpet tændstikæske

Der bliver brugt utroligt mange tændstikker i denne søde juletid. Men en tændstikæske er ofte lidt af en kedelig sag at se på - så hvorfor ikke lave en klassiske pimpning af dem? Sjovt at lave med børn og skønt at se på bagefter!

Emma og Kalle har pimpet et par store tændstikæsker med karton, lim, grødris og knapper. Ideen til motivet og ingredienserne er tyvstjålet fra denne fine blogs julekort, men i stedet for kortene har vi klistret hele molevitten på tændstikæskerne. Og hvem kunne ikke tænke sig at pryde sin kaminhylden med denne fine æske i stedet for Tordenskjold?Ideen kan jo faktisk også bruges til andre typer kort

8 kommentarer:

 1. Hvor er de fine! - og fedt det er noget de små kan være med til :)

  Karen

  SvarSlet
 2. Skøn idé! Der kan MINE 3 unger også være med.
  Og minder mig om min barnedom, men korsstingsbroderier på tænsstiksæsker (bare mere overskueligt)
  Kh. MiA

  SvarSlet
 3. God idé at bruge ris på denne måde :) Så flotte de er blevet.
  Kh

  SvarSlet
 4. Sød idé med at bruge grødris istedet for pasta og guldspay (som jeg husker fra min egen børnehave/fritidsklubtid) - jeres er jo ligefrem blevet pænere ;o) !

  Hmm, måske Mads skulle sættes igang med at lave sådan nogle til julegaver (og til hans mor).
  Kh. Pia

  SvarSlet
 5. Tak! En stor fordel med denne type tændstikæskedekoration er at selv små børn kan være med - så længe en voksen styrer limet. Man behøver heller ikke en masse dyre materialer. Og resultatet bliver rigtigt flot og dekorativt. Og så er det også en super måde at lave julekort på, som jo er den oprindelige idé på lilla a's blog.
  Kh Bodil

  SvarSlet
 6. Så fine! Jeg bliver altid så glad når jeg ser hvordan mine idéer lever videre, og kan bruges i andre samenhäng! Så må jeg også spörge hvordan det kommer sig at du og dine börn taler svensk?!

  SvarSlet
 7. lill a: Tack! Din blog är verkligen mycket inspirerande och redan en favorit! Min sambo och barnens pappa är svensk och vi bor i Malmö, därför pratar vi både svenska och danska :-)

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)