fredag den 11. november 2011

Så mange 11-taller!!

Jeg havde ellers tænkt mig at være med i Marolles billedudfordring, men da urets visere så stod på 11.11, var jeg sådan cirka på vej med raske skridt og skrigende mave ind gennem svingdørene i IKEA og med næsen indstillet i retning af köttbullekøen. Og glemte selvfølgelig alt om billed og blog. Så I får i stedet et billede af en af gårsdagens fødselsdagsgaver, en lilla dukkeseng, som oprindeligt er et loppefund jeg har malet og syet dyne, pude og madras til :-)

Men det er altså en speciel dag i dag. Børnenes kære farbror fylder nemlig 33 (Grattis, Masse!!). Og sjovt nok er han faktisk født d. 11.11.1978 kl. 11.11 - hvilket betyder at han i dag kl. 11.11 fyldte 33 - som jo er 3 x 11.... Hvad mon det kan betyde????

3 kommentarer:

  1. Hvor er den bare super kær den seng og super skønt farvevalg - det er altså lidt sjovt med den fødselsdagsdato. Den er der ikke mange der kan prale af - god fredag :-)

    SvarSlet
  2. Hej! Vilken söt docksäng. Och lagom storlek på täcke. Tack för fina kommentaren. Ha en fin kväll!

    SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)