søndag den 6. november 2011

Lapper til de fattige

En af de bloggere jeg har fulgt, siden jeg først flyttede ind her i blogland, er Mia med den meget skønne blog Kiiromi. For et par uger siden eftersøgte Mia 11 syglade personer, der ville være med til at sy et unikt patchworktæppe. Tæppet skal efterfølgende bortaktioneres, og pengene skænkes til en velgørenhedsforening, der arbejder for at hjælpe fattige. Jeg sagde selvfølgelig ja med det samme og er dybt imponereret af det overskud og den medmenneskelighed, som jeg nu flere gange er stødt på her i blogland. Det er fantastisk!

Et af mine mange projekter denne weekend har derfor været at sy 9 retro lapper sammen, som i morgen er på vej med posten til Mia. Hvis du vil se, hvordan det færdige tæppe kommer til at se ud - og måske endda byde på det - så følg med hos Mia eller her på bloggen. Og så vil jeg samtidig opfordre dig til at kigge forbi hos Rappedikke, der på Claro que si har gang i en fantastisk juleworkshop til fordel for mødrehjælpen og Mamma Mia's Verden, der med bloggen Klovneri har organiseret en auktion til fordel for hospitalsklovnene, der hver dag giver håb og glæde til syge børn.

Hatten af for jer, piger!

3 kommentarer:

 1. Superfin remsa du gjort!


  /Mia :)

  SvarSlet
 2. Tack ;-) Ska bli så spännande att se det färdiga täcke!!
  Kram!

  SvarSlet
 3. Ska bli spännande och se hur täcket blir ;)
  Marina

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)