mandag den 14. november 2011

En teenager i maven?

Sådan en mandag morgen med små efterveer fra weekendens forskellige festligheder er det godt med lidt nyt pynt til at skrue humøret i vejret.... Jeg er så heldig at være faldet over en samling gamle knapper på nettet, hvor disse fine, grå knapper indgik. Og er nu lidt knappe-hooked!Og tusind tak for de søde opmuntringer til forrige indlæg! Jeg burde nok have planlagt det lidt bedre, men det er bare så sjældent at man får mulighed for sådan rigtig tøseturshygge. Og jeg troede jo, at jeg havde situationen under kontrol (gør man ikke altid det??? Hehe :)). Og så slemt var det altså heller ikke. Og heldigvis blev søndagsbørnefødselsdagen faktisk rigtig hyggelig!

Til gengæld har vi ingen bil hele ugen – den står hos mine svigerforældre 1 times kørsel fra os, hvor jeg overnattede efter tøseturen. Man føler sig knapt så voksen, når man vågner med tømmerdrenge og indser, at man nok ikke bør tage bilen hjem trods mange timers afholdenhed og i stedet må bede svigermor køre en til toget…. Men det var det hele værd ;-)))


7 kommentarer:

 1. Gud hvor er den knap bare fed som fingerring.. Den er jo som skabt til formålet :D

  SvarSlet
 2. Henriette: jeg er også helt forelsket i de knapper - de er så fine til smykker!

  SvarSlet
 3. De er rigtig fine! Du skrev på mit indlæg at du hæklede på Elgen helge, og tænkte på om du afslutter hver omgang med en kædemaske og starter med en langmaske??? Jeg kan simpelthen ikke hitte ud af at komme videre efter at have lavet den der ring :-S

  SvarSlet
 4. Jeg er desværre ikke kommet videre med den og har ikke haft den i hænderne et stykke tid - men kører man ikke bare ud i een køre i opskriften? Hvad med at spørge Cecilie - http://hvadbiertaenker.blogspot.com/ som jo er ophavskvinde til Helge :-)

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)