tirsdag den 25. oktober 2011

Man-purse.... Verdens dårligste gave???? :-)

Ja... altså.... tror nok jeg fik lidt pluspoint for selve anstrengelserne med at lave en hjemmelavet fødselsdagsgave til M - specielt fordi jeg samtidig led MEGET af snotnæse, hovedpine og voldsom hoste. Men gaven... den var absolut ikke et hit... Og det havde jeg måske nok på fornemmelsen på forhånd :-) Men der skulle altså være noget hjemmelavet blandet pakkerne til manden, der har ALT!!! (og derfor er meget svær at købe gave til).

Gaven - ja, det var så en lille iPhone-taske i filt og læder til at sætte fast i bæltet :-) Det skal siges at han så lidt sjov ud i ansigtet, da han åbnede pakken. For dagen inde havde han proklameret, at det kun var tacky østeuropæiske mænd, der gik med den slags. Men al credit til ham - han har virkelig forsøgt at tage den til sig og har faktisk brugt den en enkelt gang for at glæde mig.... Det er da kærlighed, ik? :-)) (Kys til dig, M!)

Hvad med jer? Har I også været mindre heldig med nogle af jeres hjemmelavede gaver? :-))

7 kommentarer:

 1. Haha, jeg kommer så meget til at tænke på Joey i Venner, hvor han siger "It's a mens bag!", da de andre spørger hvorfor han render rundt med en taske på armen...

  Men fin er den lille mobil taske som du har lavet til ham!

  Kh Julie

  SvarSlet
 2. Haha, jeg må indrømme jeg godt forstår ham *Gg* Altså jeg syntes den ser super flot ud, og er rigtig godt lavet, men sådanne ting syntes jeg bare er lidt kiksede, ligesom bæltetasker *Gg*

  SvarSlet
 3. Haha, ja I har nok ret - jeg vidste jo egentlig også godt at det nok ikke var ham - eller mig for den sags skyld med sådan en taske... Jeg var bare lidt desperat efter at lave et eller andet til ham... :-))) Havde set en lignende model, der bare fungerer som et cover uden karabinen til at hænge i bæltet, men den vidste jeg at han heller ikke ville bruge.... Jaja, det endte jo som en sjov historie og vi har grinet rigtigt meget - og DET er alt arbejdet værd ;-))

  SvarSlet
 4. Jeg synes da den er fedt!!! Håber han bliver glad for den.. Kærligst fra C

  SvarSlet
 5. Tak, Christina, hvor er du sød! Jeg er dog bange for at han aldrig rigtigt vil tage den til sig... Måske skulle man sætte den i en snøre til at have om halsen i stedet - og så forære den til en anden ;-)
  Kh Bebe

  SvarSlet
 6. Hej hej!

  Va? Vilken taskig man du har...

  Jättefin tycker jag att den är.

  Kram

  SvarSlet
 7. Haha, tack Hanna - men han är nu faktisk väldigt, väldigt god, snäll och omtänksam - och han har verkligen försökt att gilla väskan... Men vi tycker ju alla om olika grejer och det är ju helt ok ;-)
  Kram kram!

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)