lørdag den 1. oktober 2011

Lørdagsidyl!!

Dagen i dag har været hyggelig fra start til slut. Minimalt med skrig og skrål og kun lidt skæld ud - sådanne dage skal man desværre lede lidt for længe efter i vores familie....

Vi startede dagen med masser af kreativ energi (efter den obligatoriske omgang morgen-børne-tv) og fik både tegnet, malet og lavet kastanjeedderkopper. Så hyggeligt! Så nu har vi endelig fået udskiftet påskeæggene i stuevinduet med noget mere efterårspassende (på tide eller??? Men de var altså så fine, de påskeæg :)). Dagen har siden budt på besøg af farmor, farfar og bedste, hjemmebagt kage, legehusbygge, lidt syning, taburetmaleri og selvfølgelig havearbejde i det skønneste vejr. Og nu sidder jeg afslutningsvis med et glas champagne for at fejre farmors næsten-pension  - hvilket jo selvfølgelig betyder en kommende ny stol til samlingen af champagnepropmetalstole :-) Og det er faktisk lørdagsgæstens (altså min ;-)) bedste idé hos Tina Dalbøge i dag!

Håber din dag har været lige så skøn :-)

Kreatid

Dagens tøjtema: fodboldtrøjer ;-)
Efterårstema i vinduet - sommerfugle og edderkopper

En stolt edderkoppemager

Familiekram


Kalles mesterværk

12 kommentarer:

 1. Hej du! Visste inte att du bloggade! Kul att se :-) Fina saker! Verkar som om vi har haft liknande lördag – men jag har inte pysslat – bakat, trädgårdat och fikat – same same but different. Härlig dag hur som helst. Ses kanske på onsdag :-) Kram

  SvarSlet
 2. Sikke nogle skønne billeder - især det hvor I krammer... Nåååårh :) Det lyder som om det har været en dejlig lørdag! Nyd champagnen :)

  SvarSlet
 3. Sikke en skøn lørdag!! Og sikke nogle fine tegninger og kastanjeedderkopper! Her har den stået på fødselsdagsforberedelser og kagebagning, så ikke helt så afslappet, men hvem kan undgå at smile lidt ekstra når oktobervejr kan være så skønt? :-)

  SvarSlet
 4. Dejlige billeder og dejlig blog :-) Glæder mig til at følge med-

  SvarSlet
 5. @Sara: Åh vad kul att 'se' dig här! Låter som du/ni haft en skön dag med. Kommer tyvärr inte på onsdag heller, föräldramöte på dagis. Kram!

  @Betine: det har virkelig været en skøn lørdag (og søndag so far) med glade børn og forældre - måske er det vejret? :-) Og mmmmm, champagnen var god ;-)

  @Martina: håber festen bliver slidet værd! Er det mon børne- eller voksenfest? Rigtig god fødselsdag!

  @Mette: velkommen til, dejligt med nye ansigter på bloggen!

  SvarSlet
 6. Tak fordi du deltog i min give away - så fandt jeg også frem til din flotte blog :)

  SvarSlet
 7. Sikke skønne billeder og hvor er det dejligt at se de klassiske edderkopper. Dem har vi faktisk ikke lavet i år selvom vi ellers har leget usædvanligt meget med kastanjer netop i år.

  SvarSlet
 8. Dejlige billeder! Og virkelig fin blog du har her - jeg glæder mig til at følge med :-)

  SvarSlet
 9. Tak for de søde kommentarer - og velkommen til de nye læsere, det er så fantastisk at I gider følge med herinde!
  God mandag!

  SvarSlet
 10. Skøn, skøn lørdag. :-)
  Og kig lige her: http://handmadebyzacho.blogspot.com/2011/10/sa-er-jeg-endelig-klar.html

  SvarSlet
 11. Man kan da ikke andet end sidde med et smil på læben efter at have set de søde billeder :)

  SvarSlet
 12. @Zacho: som du allerede ved er jeg super glad!!! Tusind tak!
  @Malene: tak for den søde kommentar! :-)

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)