fredag den 30. september 2011

Efterårs To-Do #2

Westmose har igen skudt gang i en omgang To-Do / Ta-Da. Jeg nåede desværre ikke med på den første runde i sidste uge, men skynder mig at hoppe på nu. Så må vi se, hvor langt jeg når på listen - der er jo liiiige lidt arbejde, studier og en familie at passe også..... :-)

To-Do:
1. Pimpe Ottos badekåbe inden ferien - det er nemlig en model Libero og derfor ikke såååå spændende at se på :-)
2. Hækle en telefontaske til mig selv a la denne
3. Sy noget af alle stofdyngerne, der bliver større og større oppe på kreaværelset (trøje til Kalle, trøje til Otto, dukkesengetøj til Emmas fødselsdag etc.)
4. Male dukkesengen fra den lokale genbrugs
5. Male den nyindkøbte IKEA-taburet og tapetsere den gamle (evt. male en omgang inden)
6. Sy pude og madras til legehuset
7. Sy sofapuder - både til os og til min mor

... og jeg kunne vist fortsætte i den dur længe... Vi er desuden nødt til at finde på en ny sengeløsning til Emma & Kalle, som vokser og vokser (faderens gener??). Og det inkluderer evt. noget med at slå hul i en væg ind til et indbygget klædeskab, nye vægge etc - så det bliver nok ikke lige i løbet af denne uge... SUK....

Jeg ved det godt - jeg når ikke alt på listen... Men et eller to punkter vil også være helt ok :-) Og så er det jo rart med en plan ;-)

God weekend! Her står den på et sidste visit i den lokale parkcafe, som lukker ned for sæsonen i dag, kastanjeedderkopper, besøg af farmor & farfar og måske lidt efterårskrea - noget med blade?

Mr. Grasshair - nu med hår! Ham skal jeg jo også have eksperimenteret mere med - kattegræsset var for tykt, så jeg var nødt til at klippe hul i nylonstrømpen. Og tjek lige den lyserødes skægstubbbe :-) Læs mere om projektet her...

6 kommentarer:

 1. puha, jeg bliver helt udkørt ved at se din liste, det letter lidt at du tilføjer at du ikke forventer at nå det hele på en uge, jeg så den tasmanske djævel for min nethinde :)

  SvarSlet
 2. sikke en liste! Men har man ikke altid så meget på den reelle liste? Altså den man ikke lige offentliggør :-) Jeg kunne også blive ved i en evighed. Jeg er også med i to do, men har i denne uge udfordret mig selv med en anderledes en af slagsen :-) Kig gerne forbi :-)

  SvarSlet
 3. Hold da op - måtte smile da du fortalte om hul i væggen pga. børnene vokser så meget :-) Vi har skråvægge på ungernes værelser og nu er det perfekt men kan også forudse nogle problemer når de bliver større :-)

  SvarSlet
 4. haha, jo, den liste er vist lige lovligt ambitiøs :-) Men hvis man nu sigter efter stjernerne, så kan det jo være at man når til en sky eller to ;-) Og den reelle liste er meeeeeget længere....

  Mette, vi har også skråvægge, så derfor bliver det nok til hullet i væggen - for der er desværre ikke plads til en køjeseng. God søndag!

  SvarSlet
 5. De der mænd med hår har jeg også lavet. De er skønne. Jeg plejer faktisk at bruge karse i stedet for græs men de bliver endnu frækkere med græsset.

  I det hele taget er jeg ret vild med alle dine skønne ideer til børn og jeg vil rigtigt gerne følge med fremover. Der er ikke mange danske bloggere der har fokus på børnekreativitet og jeg bliver altid ekstra glad når jeg finder en der som dig synes det er sjovt.

  SvarSlet
 6. @Marina: Du er så hjerteligt velkommen! Jeg er rigtigt glad for at du kan lide mine børneidéer!! Og så glæder jeg mig til at kigge nærmere på din blog :-)

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)