onsdag den 21. september 2011

Lalalala, jeg kan ikke høre noget....

Efter et par hektiske arbejdsdage i København og Stockholm er det altså ikke tosset med en hjemmearbejdsdag med ild i pejsen, gammelt tøj og uglet hår :-) Og så det fineste udsyn gennem havedøren til de små sarte farveklatter, der stadig findes her og der i haven.

Det er dog lidt svært at ignorere bunken af stof, som ligger og kalder i rummet ovenpå - specielt det nyindkøbte fleece med imiteret strikmønster, som skal blive til en hættetrøje til Kalle... Det er det fedeste stykke stof, synes jeg... Men der er bare ikke plads til syløjer i skemaet lige nu (snøft...). Så jeg forsøger at vende det døve øre til og nyde min kaffe og pejsens knitren i stedet, mens jeg længes efter nye tider med 27 timer i døgnet (er det monstro noget den nye regering kan klare???? :))Min favorit i haven lige nu - Høstanemonen! Planten på billedet har en særlig plads i mit hjerte, for den har jeg fået af min skønne veninde, Sanne....Mon ikke det kan blive en fin trøje - måske med kantbånd eller lommer i en
kontrastfarve?

10 kommentarer:

 1. Altså, hvis der bare var en politiker, der i valgkampen, havde lovet 27 timer i døgnet, så havde han/hun straks fået min stemme, uanset hvilket parti... :)
  Det ser rigtig hyggeligt ud med ild i brændeovnen og kaffe på kanden :)
  God dag.

  SvarSlet
 2. Min stemme med (bortset fra at jeg som udenlandsdansker ikke må stemme, grrr....) Hvis du er i nærheden, gi'r jeg gerne en kop varm mokka:-) God dag til dig også!

  SvarSlet
 3. 27 timer i døgnet kunne jeg også godt bruge og så lige en ekstra dag i weekenden. Her er hjemmearbejdsdage også ofte hyggedage:)

  SvarSlet
 4. 27 timer, det kunne uden tvivl bruges her. Det kunne din udstig til brændeovn og have i øvrigt også ;o)...og, jo han bliver fin, Kalle!

  SvarSlet
 5. Super god blog, tillykke med det!
  Du må meget gerne blive fast læser af min blog, så bliver jeg på din! Har et væddemål med en veninde ;)

  SvarSlet
 6. sikke da en hyggelig og fin blog. Har lagt mig til som følger:) Skønt med krea diy til børn, love it! :)
  Hav det godt,
  Kh Sarah

  SvarSlet
 7. Virkeligt skønt stof! Er sikker på det bliver et flot resultat!

  SvarSlet
 8. Tusind tak for den fine pakke! ;o)

  Go' weekend.

  SvarSlet
 9. Brændeovn, 27 timer og skønt stof... det tegner godt .-)

  SvarSlet
 10. Tak for alle de skønne kommentarer og velkommen til, Sarah! Altid dejligt med nye læsere!

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)