tirsdag den 23. august 2011

På mine vægge i stue, gang og spisestue hænger....

...en skøn blanding af fotografier, malerier og grafiske tryk. Jeg elsker alle på hver sin måde - familiebillederne har en speciel plads i mit hjerte, fordi de fortæller historier om min skønne familie, malerierne er mine egne, og når jeg ser de grafiske tryk fra Going Danish og skrige-zone skiltet fra Bosch & Fjord smiler jeg bredt fra øre til øre. Og billedet af 'sure' Kalle (med brækket ben, fandt vi siden ud af), som den søde og meget dygtige fotograf Eva Kronfält har taget, slår benene væk under mig gang på gang....

Hvad hænger på dine vægge?

Det fantastiske Kalle-foto af fotograf Eva Kronfält

De skønne tryk fra Going Danish af Mariann Doherty

Min wonderwall
Ms 29 års fødselsdagsgave - eget værk


Sådan har jeg det ganske ofte.... Kunstværk af Bosch & Fjord
4 kommentarer:

 1. Der er ikke noget mere hyggeligt end gode minder på væggene. Vi har selv en god blanding hængende i vores køkken alrum...de virker som en magnet på gæster ;o). Også et rigtig flot billede du har malet!

  SvarSlet
 2. Fantastisk billedvæg.

  - og du har da et talent for at male. Det er vildt godt.

  Jeg tager udfordringen med vægpynten op, når jeg er retur fra KBH:

  SvarSlet
 3. Skøn samling du har dig, er ret vild med din familievæg, det er en super god og hyggelig idé - og grafiske prints kan man bare aldrig få for mange af :o)

  SvarSlet
 4. Takker for de søde ord og roser :-) Glæder mig til at se hvad der er på jeres vægge ;-))

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)