onsdag den 17. august 2011

Hvorfor voksne arbejder....

Velkommen tilbage kære hjerneceller - hvor har jeg savnet jer :-) Har nu været i gang med arbejdslivet et par uger og kan mærke, at tankerne begynder at løbe lidt mere af sig selv. På den gode måde... Jeg har været så heldig at få en projektstilling på deltid med masser af kreativ tankebrug, og det blandet med alle de andre ting, jeg har gang i, er nok mere end rigeligt til at fylde ugeskemaet. Og så er der jo lige den lille detalje, at lillemanden endnu ikke er startet på dagis (vuggestue). Jeg troede egentlig det var på mandag, men det er dagis og jeg så ikke enige om (grrrr). Så nu fortsætter puslespillet med barnepige (min mor ;-)) og arbejdstimer mens lillemanden sover dag og aften.

Derfor bliver det ikke til så meget på kreafronten lige nu. Fik dog lige klemt lidt syning ind forleden aften, for lillemanden har fødselsdag på fredag og hvad giver man lige sådan en lille størrelse, når huset er fyldt med legetøj fra de to store? NYE BUKSER!!! (og det er uden tvivl det han ønsker sig allermest - or what???? ;-))

Et par stjernebukser i det blødeste, lyseblå babyfløjl - ses bedst på nærbilledet af stjernen, ved ikke
lige hvad der er gået galt med fotograferingen på de andre billeder :-(Det har været lidt forvirrende for Emma og Kalle, at vi nu begge arbejder igen. En del af mit arbejde foregår hjemmefra, og det kan jo godt være lidt svært at forklare en knægt på snart 4, hvorfor man ikke har tid til at lege, når man jo sidder lige der ved computeren? Og så forsøger man jo på bedste pædagogiske vis at forklare, hvordan verden hænger sammen:

Kalle: Mamma, hvorfor har du ikke tid til at lege med mig...
Mig: Men skat, jeg er nødt til at arbejde
Kalle: Jamen, hvorfor kan du ikke lege?
Mig: Jeg er nødt til at arbejde - ellers har vi ikke penge til at købe is
Kalle: Okay mamma, arbejd så!

4 kommentarer:

 1. Ha, ha...sådan ville det sikkert også skulle forklares her ;o).
  Øv, at pasningen endnu ikke er på plads, det er da en noget stressende start...men endnu en gang: hvor er mødre altså guld! Her har min lige fået kabalen med gymnastik for den ældste til at gå op. Det starter nemlig kl. 16, hvor jeg også får fri :o(. Rigtig fine bukser! Jeg har også gang i en gavefremstilling til en venindes snart 1årige søn, håber jeg bliver færdig til lørdag og at det falder i god jord ved moderen ;o)

  SvarSlet
 2. sødt!!

  Sød blog, fede billeder. Jeg håber at du vil blive fast læser af min blog! :D

  fryns.blogspot.com

  xxx

  SvarSlet
 3. Sikke fine bukser! Jeg elsker det print med de svampe, har også selv brugt det til Otto'en. Jeg synes det er en top forklaring på hvorfor du skal arbejde, jeg er sikker på at Otto ville sætte mig i gang straks hvis han vidste at det gjaldt noget så helligt som is :-)

  SvarSlet
 4. Hahaha, ja is, det kan de så'gu forstå!

  @Pia: Nu er pasningen vist ved at falde på plads alligevel, Ottomanden starter i hvert fald i vuggestue på mandag (gisp....jeg får lidt seperationsangst nu....). Og du har ret - mødre og svigermødre er guld værd!
  @Frederikke: tusind tak! Jeg kigger forbi hos dig en af dagene :-)
  @Martina: svampemønsteret er fantastisk - er desværre ved at løbe tør, men det fås vist stadig i StofogStil.

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)