tirsdag den 9. august 2011

Efterlysning! Hjerne søges!

Undskyld men.... Er der nogen, der har set min hjerne? En sådan lidt svampet men egentlig ganske så klog sag, der sidst er set for ca. 1 år siden? Omkring det tidspunkt jeg gik på barsel? Og er der nogen, der ved, hvem der i mellemtiden har fyldt hjernepladsen med marshmallows? En lidt klistret, blød, fedtet, bastant masse uden indhold, der ikke er til at slippe af med igen?

Jeg savner den. Og har brug for den. Nu hvor arbejdslivet igen banker på døren... Så lille søde hjerne, kom hjem!!!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

 1. Desværre nej. Det kan være, at den har fundet min på vejen og de så er taget på tur.

  Det er utroligt så hurtigt dens kapacitet skrumper. Held og lykke med at finde den.

  Jeg håber, at min vender snuden hjemad inden d. 1. sep, hvor mit arbejde kalder.

  SvarSlet
 2. Haha, så det er det, der er sket. To hjerner på sviptur sammen. Det burde jo være lettere at finde to end en :-) Når jeg finder dem, skal jeg nok sende din hjemad igen!
  Ja, det er godt nok svært at få hjernecellerne op i omdrejninger igen. Jeg er totalt fladmast efter endt arbejdsdag her i starten, men det bliver vel bedre efterhånden :-) Nyd dine sidste arbejdsløse uger :-) KH Bebe

  SvarSlet
 3. Super godt formuleret. Og nej hvor jeg dog kender det.

  SvarSlet
 4. Tak, Camilla :-) Vi er vist mange i den situation.... Men hjernekapaciteten kommer vel (forhåbentlig) tilbage, når vi har vænnet os til livet udenfor 'barselsklokken' igen :-)

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)