onsdag den 6. juli 2011

Väldigt virkat

Ifølge den store forkromede to-do plan skulle jeg i skrivende stund sidde i haven og male stakit på legehuset. Ja, det skulle jeg sådan set have gjort adskillige gange den sidste uges tid. Men så regnede det, ungerne var sultne, skulle på toilet eller sove (altså ungerne, ikke mig :-)), solen skinnede, mailen skulle tjekkes, vasketøjsdyngerne skreg, jeg var NØDT til at shoppe tøj eller som nu, størstemanden ville nulre hår for at kunne falde i søvn (det er så hans fetish: at nulre hår - med det resultat at jeg ofte render rundt med en mindre fuglerede i håret). Så i stedet for at male, hygger jeg mig nu med bomuldsgarn, en hæklenål og denne fantastiske og absolut anbefalelsesværdige bog af Erica Laurell, mens små fingre binder knude på mit stakkels hår. Og det er jo egentlig meget hyggeligt :-)


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

 1. Kom lige forbi her. Melder mig som fast læser og glæder mig til at følge "en anden mor til 3" :o)
  Det er nogle virkelige fine børne-kreativiteter du laver. Det burde jeg nok være bedre til :o), men der jo så meget man burde... Kan læse at det kender du også til :o)
  God aften.

  SvarSlet
 2. Hej Lene,
  Dejligt at du har fundet frem til min blog. Og ja, du har ret - der er så meget man burde. Jeg er selv ikke god til at sætte mig ned på gulvet og bygge LEGO eller lege med dukker, så krea-projekterne er nok delvist en måde at kompensere for det :-)
  KH Bebe

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)