mandag den 25. juli 2011

Skulle det være en kage til kaffen?

Er lige hjemme og vende et smut efter en uges ferie i det danske land. Det er både blevet til et par dages camping på Fyn, Legoland i regnvejr, sommerhus på den nordjyske vestkyst, udflugt til Skagen og så lige et godt gammeldags bryllup. Jeg skal nok billedspamme lidt her på på bloggen, så snart jeg er kommet igennem dyngerne af vasketøj og alle de andre kedelige praktiske gøremål der lige skal nås, inden jeg stikker næsen sydpå på udvidet kærestetur til Lyon (udvidelsen er Ottomanden, der stadig ammes og derfor ikke lige kan overlades til farmor og farfar som de andre banditter). Og ihh, hvor jeg glæder mig til lidt fransk mad og kultur.

Inden jeg går i gang med alt det kedelige (overspringshandling - overspringshandling - overspringshandling) får I lige et billede af et af gårsdagens hækleprodukter (det var en laaang biltur i regnvejr!). Jeg har planer om at lave en hurtig DIY og lægge ud på bloggen snart, hvis der skulle være andre sukkergrise som mig ;-) God mandag!

Mmmm, bliver man ikke lidt lækkersulten????

3 kommentarer:

 1. Ej, hvor er den fin. Håber på en DIY jeg kan vise til min mor (kan nemlig ikke selv...og det er endnu ikke lykkes at lære det) ;o)

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare fin! Jeg glæder mig til DIY'en, jeg sidder jo selv med hækletøjet og kæmper :D Men det går da fremad! Tusind tak for award'en. Jeg tror ikke jeg når at sende den videre, men du har i hvert fald fået et par ord og link med på vejen fra mig :)
  God tur til den franske!

  SvarSlet
 3. Tak for de søde ord - og DIY er på vej :-) Regner med i løbet af denne uge, når diverse møder og arbejdstur til Stockholm er afviklet (bye-bye barsel :-(()

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)