onsdag den 15. juni 2011

Lykkens pamhulefis....

I know I know, det hedder pamjulefis... Hjemme hos os er det bare altid blevet til en pamhulefis. Hmm, gad vide hvorfor? Og hvad er en pamjulefis egentlig?

Nå, men en pamjulehulefis er jeg i hvert fald. For jeg har nemlig vundet denne fantastiske give away hos Groovybaby....and mama. Mig der ellers aldrig vinder. Og så noget så fantastisk som disse skønne Puddle Jumper sko fra Pepatino.be og denne helt fantastiske kjole syet af Trine bag bloggen Groovybabyandmama. Hun syr de mest fantastiske kreationer! Har du ikke været forbi hendes blog før, så gør det nu :-)

Jeg er sikker på at Emma kommer til at se helt fantastisk ud i disse lækkerier... Nu skal jeg så bare lige have valgt farve - og det er ikke let, for alle farverne er så utroligt lækre. Det bliver en lang nat :-)

3 kommentarer:

 1. Ja jeg havde godt set at det var dig der vandt. Fedt. Jeg tror også Emma bliver den flotteste lille 60'er pige i Malmø.

  SvarSlet
 2. Håber du bli'r glad for dine gaver....og egentlig hedder det Lykkens Pamfilius (græsk ord). Pamjulefis er en fordanskning - så egentlig er der heller ikke noget, der hedder det ;-)

  Men, Lykkens Pamfilius, julefis, hulefis - det er du i hvert tilfælde

  SvarSlet
 3. Hahaha, tak Trine, så blev jeg det klogere :-) Og glad, det er jeg sikker på at jeg bliver :-)

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)