onsdag den 20. april 2011

Mandagskrea - flere påskeæg

Inspireret af min gode veninde Milli fra Formelle Design stod mandagskrea-timen igen på påskeæg. Denne gang blev de malet med vandfarver på tykt akvarelpapir, klippet ud til påskeæg og hængt på et par syrengrene. De var dog tæt på at ende som akvarelmalerier på væggen - både fordi de faktisk blev utroligt flotte og så endte vi også en tur på barnakuten samme aften med Kalle, der havde en slags kramper. Men det viste sig at det ikke var noget specielt - nok bare feberrystelser. Med hans feberkrampe-historie kan man dog ikke undlade at blive nervøs ved kraftige, mærkelig rystelser.

Vi brugte farvekridt, som man kan pensle vand på og få til at flyde sammen bagefter - lidt lettere at arbejde med end rigtige vandfarver. Og resultatet bliver lige så flot. 

Nu prydes vores stuevindue af disse fine æg. Og i morges havde jeg besøg af disse fine 'påskkärringar', som skulle til påskefest på dagis.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)