mandag den 28. marts 2011

Mandagskrea - fiskedamDet blev en hjemmelavet fiskedam i dag. Krea og spil på éen gang :-) Som sædvanlig holdt tålmodigheden ikke til mere end et par fiske, men de fungerer jo lige så godt med som uden pynt..... Har været alene med børnene hele dagen og aftenen og er godt gammeldags træt nu efter morgenbadning, oprydning, kreatime, oprydning,  bagning af yndlingsbrødet (opskriften kommer en anden gang), oprydning, havearbejde og boldspil, oprydning, aftensmad (svensk pølseret i en modificeret udgave - og den har for øvrigt ingenting med Sverige at gøre....), oprydning, aftengodnatlæsning, putning og aftenamning, så nu skal der nydes en kop the og lidt tv i stilhed, inden den obligatoriske oprydningsrunde og drømmeland.... God aften derude......

Hvad mon vi skal have til aftensmad? Fisk?

4 kommentarer:

 1. Dejligt at se, hvordan de går op i at få fanget de fine fisk de har lavet. Det var en fornøjelse at følge med i fremstillingen af fiskene på skypevideo i formiddags - Endnu en god mandags krea-aktivitet. Flot du holder fast i at få det gjort - ungerne nyder at være kreative med dig.

  SvarSlet
 2. Jeg er godt nok også imponeret over at du får det gjort hver mandag. Stort overskud fra dig ;-)

  SvarSlet
 3. Å vilken bra och rolig idé.

  /Mia :)

  SvarSlet
 4. Tak - hvor er I søde! Det handler nu ligeså meget om overlevelse - en hel dag med tre banditter uden aktiviteter går jo ikke ;-) Nej, det er faktisk rigtigt sjovt og så bliver det spændende at se hvordan de udvikler sig - lige nu holder tålmodigheden ikke så længe, så det er kun små-projekter vi kan lave, men det ændrer sig jo forhåbentlig med alderen.

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)