onsdag den 23. marts 2011

Æbler, æbler, æbler

Mit første forsøg med pipingbånd - ever. Men absolut ikke sidste!
Otto har fået nyt sengetøj - syet i ævle-bævlestof fra Stof2000. Er helt vild med mønsteret - som får mig til at tænke på forår, sommer og efterår på een gang (ikke dårligt, vel?). Foråret pga. farverne og sommer/efterår pga. æblerne, som forhåbentlig vil pryde vores æbletræer i år - hvis der da ikke går dyr i dem igen :-(

Jeg har desuden fået hængt Ottos fine dåbsgave fra moster Louise og familien op over hans seng. Og de passer bare perfekt ind. Louises skønne billeder (og andre kreativiteter med ugler på - hun er nemlig bidt af en gal ugle :-)) kan ses på Louises Galleri.

I søndags overraskede Emma både mamma og pappa ved at skrive sit første bogstav i gruset på vej til parken. Et stort øjeblik! Emmas E.... (det er vist Bedstes fortjeneste). I det hele taget har bogstaver været et hit i lang tid. Hver gang vi går forbi et mini-kloaklåg på gaden stopper Emma op og siger "Kalles K" (for det er de nemlig alle prydet med - ved ikke hvorfor?). Og på dagis er det mammas B de kører til, når de tager elevatoren. Eller der står farmors I på en nummerplade, Onkel Sønnens S på et vejskilt etc... Observante unger!
Elsker dette billede - han er bare den største solstråle!


1 kommentar:

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)