fredag den 21. januar 2011

Farmor är en lekplats....

...sagde Kalle i dag, mens han og Emma klatrede og rutchede på farmor. Og det er jo slet ikke så tosset at have sin helt egen private legeplads i huset hver fredag. Farmor har en vældigt(!) høj stjerne hos Kalle for tiden, og han er ikke glad for at dele hendes opmærksomhed med os andre. Til gengæld får hun også stor affektion og masser af kærlighed retur - på et tidspunkt i dag hoppede han begejstret op og ned i sengen i kælderen og da farmor spurgte hvorfor, svarede den lille mand 'det er fordi jeg er så glad for at du er her'.

Emma er ifølge eget udsagn Bedstes pige - for Bedste har 'knäckebröd' (knækbrød). Og det har hun gerne med sig overalt - i parken, i byen, i bilen, ja selv til Egypten, hvor Bedstes knækbrød faktisk rangerede lige så højt på listen som eftermiddagsisen! Og Emma elsker Bedstes knækbrød. Men tøsen er absolut ikke dum og forstår at spille sine kort ret - så når farmor byder på godis er Emma farmors pige....

Bedste fylder tasken med knäckebröd - og godis!
Hun burde snart få et diplom fra Falu-knäckebröd,
for hun må uden tvivl være deres største kunde.....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)